Brutál dögösen ment Hosszú Katinka Will Smith rendezvényére, az új pasija viszont lesérülhetett

Hosszú Katinka / Fotó : Blikk

Hosszú Katinka / Fotó : Blikk

Most először jelent meg új párjával egy nyilvános rendezvényen Hosszú Katinka, aki nem is akármilyen outfitet választott az alkalomra.

A tegnap este folyamán Will Smith új filmje, a Gemini Man premierjén láthattuk együtt az úszónőt és új szerelmét, Gelencsér Mátét, aki nem mellesleg Gelencsér András úszóedző fia. Katinka nagyon vagány szettet választott magának, s párjával egymást átkarolva álltak a fotósok elé. Máté karja láthatóan sérült volt, azt azonban nem tudni, mi miatt – írta a Femina.hu

„Mennyire menő Budapest szépségét látni az új Will Smith-filmben?!” – írta a közös fotójukhoz az úszónő, maelyet közösségi oldalain a sztárokkal teli díszbemutatóról posztolt. 

Katinka és Máté állítólag az úszónő 30. születésnapi partikán ismerkedtek meg május elején, majd június közepén már Barcelonában készült közös lesifotókat is láthattunk róluk, ahova az Iron Lady a Mare Nostrum versenysorozat harmadik állomására érkezett. Az első, Mátéval közös fotót július elsején osztotta meg az Instagram-oldalán Hosszú Katinka, azóta azonban már éttermi, medencés és színházra várós képet is tett ki a szerelmével. Ennek ellenére a nyilvános közös megjelenést egészen tegnap estig húzták.

Több hazai sztár is kíváncsi volt Will Smith új filmjére, sőt, néhány szerencsésnek képet is sikerült készíteni vele.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/brutal-dogosen-ment-hosszu-katinka-will-smith-rendezvenyere/sv01jlw

Blikk

A Petrényi Család Honlapja