Döbbenet: utcán szexelő párra csaptak le a zsaruk a XIII. kerületben

Nem rejtették véka alá szerelmüket a fiatalok, a járókelők előtt estek egymásnak /Fotó: Olvasóriporter

Nem rejtették véka alá szerelmüket a fiatalok, a járókelők előtt estek egymásnak /Fotó: Olvasóriporter

Budapest — Mintha csak egy kényelmes franciaágyban hemperegtek volna, oly természetességgel hangolódott egymásra egy szerelmes pár a nyílt utcán Budapesten.

Az esetről olvasóriporterünk számolt be lapunknak, akinek a fotóért természetesen jár a 10 ezer forintos díj. Mint mondta: interneten látott már hasonlóan megrendezett jelenetet, ám ilyen mély érzelmek ott biztosan nem voltak a két „szereplő” között.

– A XIII. kerületben egy nagy könyvvizsgáló cég épülete előtt történt az aktus. Éppen hazafelé tartottam, amikor észrevettem, hogy a szerelmesek turbékolnak – nevetett a neve elhallgatását kérő olvasónk, aki percekig figyelte az eseményeket. – Nem perverzióból néztem, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy tényleg van ilyen – hüledezett a fotót készítő férfi, akitől azt is megtudtuk, hogy a rögtönzött pornójelenetet valaki megelégelte, és kihívta a rendőröket. Ők vetettek véget a műsornak – mondta informátorunk.


A rendőrség vetett véget az utcai hancúrozásnak /Fotó: Olvasóriporter
 

A pár hamarosan a bíróságon adhat magyarázatot tettére. Írásban megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályát az esettel kapcsolatban, hogy megtudjuk, valóban az történik-e a képen, amit első ránézésre is sejteni lehet.

– Az üggyel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei egy nővel és egy férfival szemben szabálysértési feljelentést tettek közerkölcs megsértése miatt – válaszolták.

Bár nem egyedi esetről van szó, a jelenet kicsit sem szokványos. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus szerint több oka is lehet annak, ha egy pár a nyílt utcán, fittyet hányva a lebukás veszélyére szexel.

– Egyértelmű, hogy ilyenkor felmerül annak a lehetősége is, hogy valamilyen szer hatása alatt, szinte öntudatlanul cselekednek. Ám abban az esetben, ha ilyenről nincs szó, de mégis egyértelmű, hogy meglátják őket, akkor az együttlét hátterében exhibicionizmus, magamutogatás, polgárpukkasztás állhat – mondta a szakértő.

Úgy vélte egy párkapcsolatban előbb-utóbb felbukkan a vágy a szokatlan vagy akár nyilvános helyen történő szex iránt.

– Ez mindig izgalmasabb, mint otthon, hiszen bármikor lebukhatnak a szerelmesek – tette hozzá a szexuálpszichológus.

Büntetik az utcai hancúrt

Csúnyán megüthetik a bokájukat a szerelmeskedők. A szeméremsértés, akár két év szabadságvesztéssel is büntethető. Ez akár súlyosabb is lehet, ha kiderül, hogy esetleg 14 évnél fiatalabb gyermek látta az aktust. Ebben az esetben akár 3 év szabadságvesztés is kiszabható.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/utcan-szexelo-parra-csaptak-le-a-zsaruk-budapesten-xiii-kerulet/xptfh1t

Blikk

A Petrényi Család Honlapja