Döbbenet: saját bikinis képével alázta meg a cég a lányt, aki állást keresett náluk

Fotó : Twitter

Fotó : Twitter

Érthetetlen módon alázott meg egy állásra jelentkező lányt egy austini cég.

Emily Clow egy marketinges pozíciót pályázott meg a Kickass Masterminds nevű cégnél, az azonban meg sem fordult a fejében, hogy pár nap múlva róla szólnak majd a hírek. A 24 éves texasi nő kitöltötte a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat, s megadta rajtuk a közösségi médiában való elérhetőségeit is.

Nem sokkal később a lány a bikinis képét látta viszont a cég Instagram-sztorijában, amelyet egyszerűen leloptak az Instagramjáról, majd a következő sorokkal ellátva tették közzé:

„Közérdekű: ne osszátok meg potenciális munkaadótokkal közösségi médiás oldalaitokat, ha ehhez hasonló tartalmak szerepelnek rajta. Profi marketingest keresek – nem pedig bikinimodellt.” Hozzátették: a privát életében mindenki leereszkedhet olyan szintre, amilyenre csak akar, de ha ezt a nyilvánosság előtt teszi, biztosan nem kap profi állást.

A lányt – érthető módon – sokkolta amit látott, és egyből írt is a cégnek. Leírta, hogy nem gondolja, hogy az Instagramon csak munka vonatkozásban oszthatna meg képeket és nem látszódhat a bikinije egyetlen képen sem, illetve hozzátette, legjobb tudomása szerint a nők többsége egy medence mellett fürdőruhát visel, nem pedig mackónadrágot. Emellett felszólította a céget fotójának eltávolítására.

A Kickass Masterminds sem az e-mailjére, sem a két Instagram-üzenetére nem reagált, harmadik üzenetét követően pedig le is tiltották a platformon. A cég feltehetően nem számított ekkora médiavisszhangra az ügy kapcsán, és miután a lapok elkezdtek cikkezni az esetről, a Kickass Masterminds elérhetetlenné vált az összes közösségi felületen, beleértve az Instagramot, a Facebookot, a Twittert és a LinkedIn-t is.

Emily jól jött ki az esetből, ő ugyanis folyamatosan kapja az állásajánlatokat – írta a 24.hu.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/sajat-bikinis-kepevel-alazta-meg-a-ceg-a-lanyt-aki-allast-keresett-naluk/ex189rb

Blikk

A Petrényi Család Honlapja