A bohóc, akit azért bérelnek fel a szülők, hogy halálra rémítse a gyereket

Évek óta kering a legenda az ijesztő bohócról, Mr. Wrinklesről, akit pénzért bérelnek fel az emberek, hogy ráijesszen barátaikra - vagy akár gyerekeikre is – írja a Mirror.

Dokumentumfilm készül a rejtélyes Mr. Wrinklesről, az ijesztő bohócról, akit először 2014-ben tűnt fel egy biztonsági kamera felvételén.

A videón az látszik, hogy a bohóc kimászik egy gyerek ágya alól, aztán eltakarja a kamerát:

Azóta egyre többször kerültek fel videók a YouTube-ra az ijesztő bohócról, akiről annyit lehet tudni, hogy egy nyugdíjas veterán, aki válása után költözött Floridába, hogy új karriert kezdjen bohócként, amit nagyon élvez. Csak jól akarom érezni magam, meg egy kis mellékes pénzt keresni, értik? Egy kicsit még szórakozni, mielőtt meghalok – nyilatkozta egy helyi tévének.

Mr. Wrinkles azonban nemcsak hagyományos fellépéseket vállal: sokan arra kérik, hogy a barátaikat ijessze meg, például álljon órákig a háza előtt lufikkal a kezében.

Azonban a szülők vissza is élnek a szolgáltatásaival: Mr. Wrinkles elmesélt egy esetet, amikor egy 12 éves fiút kellett megijesztenie.  "Nagyon félt a bohócoktól, nekem pedig az utca túloldalán kellett állnom, amíg ő a buszmegállóban várt. A fiú elsírta magát a barátai előtt, aztán hazarohant. Az anyja később megköszönte, mert ezután, ha a gyereke rosszul viselkedik, csak annyit kell mondania, hogy Mr. Wrinkles visszajön" – nyilatkozta.Forrás: https://www.origo.hu/nagyvilag/20191007-mr-wrinkles-a-bohoc-akit-azert-berelnek-fel-a-szulok-hogy-halalra-remitse-a-gyereket.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja