Ki akarták dobatni György herceget és családját egy futballmeccsről, ezért!

György herceg nehezen tudott parancsolni az érzelmeinek /Fotó: Northfoto

György herceg nehezen tudott parancsolni az érzelmeinek /Fotó: Northfoto

Elkeseredett Norwich-szurkolók szerint ki kellett volna dobni a hazai szektorból az Aston Villa-rajongó György herceget.

A 6 éves futballrajongó herceg a szüleivel, Vilmos herceggel és Kate Middletonnal, illetve a testvérével, Sarolta hercegnővel látogatott el a Norwich–Aston Villa Premier League-mérkőzésre a múlt hétvégén. A mérkőzés a hazaiak számára rendkívül rosszul alakult, a hazai csapat ugyanis 4 góllal, 5-1-re kikapott a birminghami csapattól.

A hazai szurkolók viszont nem csak a súlyos vereségen háborodtak fel. Az Aston Villa-szurkoló György herceg ugyanis a vendégek minden góljának ugrálva és tapsolva örült. Ezzel nem is lenne probléma, de a herceg és családja a főként hazai szurkolókkal teli szektorban ültek.

Több hazai szurkoló adott hangot a felháborodásának a mérkőzést követően a közösségi oldalakon. A norwich-i „kanárik” egyik szurkolója a helyi lapnak azt nyilatkozta: „A herceg nagyon szerencsés, hogy a székem 30 sorral lejjebb volt, nem pedig közelebb. Amiatt, hogy György herceg minden Villa-gólnál ugrált, igencsak nehéz volt megállni, hogy ne szóljunk valakinek, hogy 'nem lehetne-e ezeket a vendégszurkolókat eltávolítani innen?'”

György herceg kifogásolt magatartása egyébként a királyi család rajongói között óriási cukiságbombának bizonyult.

DAILYSTAR, THESUN

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/ki-akartak-dobatni-gyorgy-herceget-es-csaladjat-egy-futballmeccsrol/3mjp1gw

Blikk

A Petrényi Család Honlapja