Hosszú Katinka kicsattan a boldogságtól: nemsokára jöhet az esküvő?

Hosszú Katinka / Fotó: Ras-Archívum

Hosszú Katinka / Fotó: Ras-Archívum

Hatalmas az összhang közte és új szerelme között, a barátai szerint még sosem volt ilyen boldog Hosszú Katinka.

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, idén júniusban Barcelonában kapták elsőként lencsevégre Hosszú Katinkát és új kedvesét, Gelencsér Mátét. A szerelmesek azóta folyamatosan együtt vannak, Katinka pedig boldogabbnak tűnik, mint valaha.

Így nem is csoda, hogy Máté mindig elkíséri az úszónőt a versenyeire, ráadásul már a családjával is megismerkedett, akik azonnal megkedvelték. Úgy látszik, egymásra találásukkal végre felhőtlen boldogság köszöntött Hosszú Katinkára és Gelencsér Mátéra. Sőt, most a Hot! Magazin az is megtudta, annyira komolyra fordult kapcsolatuk, hogy előfordulhat, hamarosan egybekelnek.

„Kicsattannak a boldogságtól, látszik, hogy működik ez a kapcsolat. Ráadásul Shane-nel közel sem volt ilyen jó viszonya a családnak sem. Szerintem nem fognak sokat gondolkodni azon, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Bár Katinkának még friss a válás élménye, abban biztos vagyok, hogy a történtek nem vették el a kedvét egy életre a házasságtól. Én csak azt kívánom nekik, hogy életük végéig legyenek boldogok” – mondta a lapnak Hosszú Katinka egyik közeli barátja. 

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/hosszu-katinka-kicsattan-a-boldogsagtol-nemsokara-johet-az-eskuvo/k5wr9wn

Blikk