Kiállított egy játékost a bíró, utána ezzel viccelődött - Nem volt jó ötlet...

Illusztráció: Northfoto

Illusztráció: Northfoto

Kellemetlen helyzetbe került egy dél-afrikai rögbi-játékvezető, aki parodizálta az általa kiállított játékost. Nem volt jó ötlet.

Jaco Peyper volt a játékvezető a világkupa Japánban zajló negyeddöntőjében, amikor is Wales 20-19-re legyőzte Franciaországot. A bíró a mérkőzés során könyöklésért kiállította az egyik francia játékost, Sebastien Vahaamahinát. Néhány órával a mérkőzés után Peyper walesi drukkerekkel futott össze, az utólagos felháborodás kirobbantója pedig az ekkor készült fénykép volt, ugyanis Peyper úgy tesz rajta, mintha egyiküket éppen lekönyökölné. Az ügyben már a nemzetközi szövetség is vizsgálódik.

„Sokkoló ez a fotó, magyarázatra szorul” – írta Twitteren a francia szövetség alelnöke, Serge Simon. A nemzetközi szövetség az eset kapcsán kiadott közleményében azt írta, igyekeznek minden felmerülő kérdést tisztázni a fényképpel kapcsolatban – írta a 24.hu.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/sport/mindent-bele/rogbi-jatekvezeto-kiallitas-konyokles-foto-miatt-vizsgalat-indult/32t9xcf

Blikk

A Petrényi Család Honlapja