"A rendőrök teljesen felforgatták a lakást, mindent széttúrtak" drogbotrányba keveredett Cicciolina fia

Staller Ilona, Cicciolina / Fotó: Járai László

Staller Ilona, Cicciolina / Fotó: Járai László

Fájhat a feje Cicciolinának fia drogbotránya miatt – írta a Ripost.

Rájár a rúd Staller Ilonára az utóbbi időben, ha nem anyagi gondok, vagy a nevével való visszaélések miatt aggódik, akkor a fia Ludwig ad erre okot, akit néhány nappal ezelőtt kaptak el kábítószerbirtoklás vétsége miatt Rómában. A 27 éves fiú egyelőre szabadlábon védekezhet.

Múlt csütörtökön Ludwig épp egy bárban múlatta idejét, ahol Cicciolina is tett egy rövid látogatást, ám pár perccel azt követően, hogy ő elindult haza, a fia száguldott el mellette egy robogóval, a nyomában két civil ruhás rendőrrel. „Kiderült, hogy a két rendőr már a bárban kiszemelte magának Ludwigot. Az utcán igazoltatták, majd szabályosan kicsavarták a kezéből a lakáskulcsot. Bár nem volt semmilyen házkutatási parancsuk, mégis a házam felé vették az irány. Azt hittem, menten elájulok” – mesélte Cicciolina a lapnak.

A rendőrök a házkutatás során több dologra is rábukkantak; találtak egy gramm heroint, két kiló marihuánát, valamint három afrikai férfit, akik nyugodtan aludtak a házkutatás ideje alatt. A két kiló marihuána egyébként pont az egyik alvó férfi bőröndjéből került elő.

„A fiam nagyon fontosnak tartja, hogy segítsen az embertársain. Egy bárban találkozott egy nehéz sorsú afrikai sráccal, és úgy döntött, egy időre befogadja. Itt hibázott, de természetesen nem tudhatta, hogy a fiú drogot rejteget és társai is vannak. A rendőrök teljesen felforgatták a lakást, mindent széttúrtak, borzalmas, hogy mit műveltek. Legalább két hét lesz, mire rendet teszek. Én mondtam a zsaruknak, hogy a fiam nem Al Capone, de csak nevettek rajtam” – mondta bosszankodva Cicciolina. Azt is elmondta, szerinte az afrikai fiúk már börtönben vannak., őket ugyanis azonnal letartóztatták.

A család ügyvédje, Luca DiCArlo elmondta a lapnak, szerinte Ludwigot felmentik majd. „Biztos vagyok Ludwig ártatlanságában, az ellene felhozott vádak mind alaptalanok. Valóban semmit nem tudott az otthonában talált drogokról” – tette hozzá.

A díva először Jeff Koons milliárdos képzőművésznek, fia apjának üzent a történtekkor, ám őt nem igazán hatotta meg a dolog. „Felháborítónak tartom, hogy a milliárdos Jeff Koons magasról tesz a fiára. Ludwig a közös gyerekünk, nem csak az enyém! A volt férjem korábban össze-vissza ígérgetett, azt mondta, állást szerez Ludwignak Amerikában, amiből semmi sem valósult meg.”

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/a-rendorok-teljesen-felforgattak-a-lakast-mindent-szetturtak-drogbotranyba-keveredett/50zw6n0

Blikk

A Petrényi Család Honlapja