Döbbenet: a kutyájuk támadt rá Fésűs Nelly ötéves kislányára

Fésűs Nelly Fotó: Blikk

Fésűs Nelly Fotó: Blikk

A kutyájuk támadt rá Fésűs Nelly kislányára – az 5 éves Elzát az eb a homlokán harapta meg.

Drámai pillanatokat kellett átélnie Fésűs Nellynek. A család Tosza inu fajtájú kutyája az otthonukban rátámadt a színésznő ötéves kislányára, akit csúnyán megsebesített.

„Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia. Azonnal rohantunk a kórházba. Néhány öltéssel összevarrták a sebet Elza homlokán” – nyilatkozta a Ripostnak Nelly, aki az eset után az Instagram-oldalán mutatta meg a 10 centis sérülést.

A színésznő a lapnak részletesen elmondta a történteket.

„Két irányból mentünk be a házba, ám Elza előtte bemászott a kutyaházba. Az állat valószínűleg megijedt. Nem tudom elképzelni, hogy direkt csinálta. Pláne, hogy soha nem volt semmi jele annak, hogy agresszív. A családból soha senkire még csak nem is morgott..." – magyarázta hozzátéve: szerinte a kutya csak a területét védte.

Fésűs Nelly családjának egyébként két kutyája van: az, amelyik Elzára támadt, a kisebbik, Amazonnak hívják, és a másikkal együtt 2017-ben került hozzájuk. A japán őrkutya bár nagytestű, a szakkönyvek szerint nyugodt természetű állat, ezért is állnak értetlenül a történtek előtt. A színésznő elmondta, miután Amazon Elzára támadt, azonnal visszavitték a tenyésztőhöz, mert innentől már nem tudnak megbízni az állatban. A kislány szerencsére hamar túltette magát az eseten, ugyanolyan nyitott a kutyák iránt, mint korábban.Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sajat-kutyajuk-tamadt-ra-fesus-nelly-oteves-kislanyara/xerqcwx

Blikk

A Petrényi Család Honlapja