Terence Hill fia 50 éves lett - Apa-fia fotókat posztolt ennek alkalmából a sztár

Terence Hill fia, Jess Hill tegnap ünnepelte születésnapját.

terence-hill-cover

A nyolcvanéves Terence Hill és családja számára nagy ünnep volt a tegnapi, ugyanis fia, Jess Hill tegnap lett kereken ötvenéves. Híres édesapja hivatalos Instagram-oldalán megható poszttal köszöntötte fel gyermekét.

Terence Hill így köszöntötte fel fiát születésnapjára

Az olasz filmcsillag több retro apa-fia fényképet töltött fel a kerek évforduló alkalmából, szám szerint ötöt. Jess mindegyik felvételen még kis tipegő, körülbelül két-három éves lehetett ezeken  a fotókon. A többi felvételt egyébként úgy tudod megnézni, ha a poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

A poszthoz az alábbi szöveget írta: "Boldog születésnapot kívánok neked csodálatos fiam, Jess! Hihetetlen, hogy elszaladt az idő, te pedig már ötvenéves lettél! Szeretlek, apa".

Számos rajongó kívánt sok boldogságot Jessnek, aki napjainkban így néz ki. Édesapjához hasonlóan neki is gyönyörű kék szemei vannak.

A sztár egyébként imádja fiát, Jess több alkalommal is dolgozhatott vele. Még csak apró csöppség volt, amikor feltűnt az Ördög jobb és balkeze című filmben, később benne volt az 1984-es Don Camilloban, az 1994-es Bunyó karácsonyig, az 1997-es Én vagyok a fegyver, illetve a 2009-es Doc West című filmekben.

Jessnek volt egy testvére is, akit szülei örökbefogadtak, Ross 1973-ban született, bátyjához hasonlóan ő is feltűnt édesapja oldalán, benne volt a Don Camilloban és az 1987-es A keményfejűben. Szerepelt volt a Lucky Luke című moziban is, ám mielőtt elkezdődött volna a forgatás, a fiú életét vesztette egy autóbalesetben. Csupán 17 esztendős volt, halála után édesapja mély depresszióba zuhant, a gyermek elvesztését egy szülő sosem tudja igazán kiheverni.

 


Forrás: https://femina.hu/vilagsztar/terence-hill-fia-szuletett/

femina.hu

A Petrényi Család Honlapja