A comb az új mell! – American Music Awards 2019

A combvillantás ebben a szezonban gyakorlatilag kötelező a vörös szőnyegen, de nem Billie Eilish számára. Ruhamustra a 2019-es American Music Awardsról.

Az elmúlt hetek vörös szőnyeges eseményein már látszott, hogy a 2019-2020-as díjátadó-szezon legmarkánsabb trendje a  magasan és még annál is magasabban sliccelt ruha lesz. A mára virradó éjjel, Los Angelesben zajlott American Music Awards gála pedig egyértelműen megerősítette: a comb az új mell. Persze, ha Billie Eilish vagy, akkor nem… 

Carrie Underwood (Fotó: Rich Fury/Getty Images)

Kezdjük a sort mondjuk az est legizmosabb lábával, melyet Carrie Underwood villantott ki lila, aszimmetrikus estélyije alól, mely nem mellesleg az esemény – háttérben is látható – grafikai elemeihez is kifogástalanul passzolt. 

Paula Abdul (Fotó: Rodin Eckenroth/FilmMagic)

Akár az arcát és a testét, akár a ruháját nézzük, az 57 (!) éves Paula Abdul mintha egyenesen a nyolcvanas évekből teleportált volna a 2019-es American Music Awards vörös szőnyegére. 

Megan Thee Stallion (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic)

Oké, hogy a comb az új mell, ám Megan Thee Stallion amerikai rapper nem csak a combját, de a melleit is kipakolta, biztos, ami tuti, ugyebár.

Camila Cabello (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic )

Camila Cabello a légies pasztellszűz vonalat képviselte a combvillantók között, sok-sok nude színű tüllben és hímzett virágmintában.

Toni Braxton (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Hasonló stílusban öltözött fel Toni Braxton is, akinek nem csupán csípőig, de rögtön derékig felérő sliccelést sikerült prezentálnia, ám üvegszálas nejlonharisnyája rögtön meg is adta a kegyelemdöfést az outfitnek. Igaz, legalább valami passzolt az alapozója rosszul megválasztott árnyalatához.

Dua Lipa (Fotó: Rodin Eckenroth/FilmMagic)

Az iskolabálozó Barbie-nak öltözött Dua Lipa szintén magasan sliccelt estélyit viselt, ám ő – legalábbis az általunk látott vörös szőnyeges fotók tanúsága szerint – kihagyta az Angelina Jolie-zást és végig a szoknyája alatt tartotta a lábait.

Taylor Swift (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic )

Taylor Swift amolyan igen is-nem is alapon állt bele a témába: szoknyában is, nem is, derékig sliccelve is, nem is, combot villanva is, nem is. Egyszersmind bemutatta, hogy kell egy tűsarkú combcsizmát szofisztikáltan viselni.

Halsey (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Jut is, takar is alapon villantott drámaian giccses estélyijében Halsey is, legalábbis a vörös szőnyegen…

Halsey (Fotó: Tommaso Boddi/WireImage)

A “rendes” combvillantós ruháját a díja átvételére tartogatta.

Selena Gomez (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic )

Selena Gomez öltözéke volt az átmenet a combjukat földig érő ruhában és a miniben mutogató hírességek között, ő ugyanis egy felsliccelt miniruhát választott a díjátadóra. 

Lizzo (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic )

Lizzo szintén miniben érkezett, és az az apró, fehér tárgy a kezében, aminél a műkörmei is nagyobbak voltak, nos, az volt a táskája.

(Fotó: Jeff Kravitz/AMA2019/FilmMagic for dcp)

A rapper féloldalas combvillantást sem hagyta ki, csak épp ő is a színpadon követte el.

Heidi Klum (Fotó: Rodin Eckenroth/FilmMagic)

Heidi Klum diszkógömbmelltartós emunak öltözött, ám szupermodell testén valahogy mégiscsak működött a szett.

És akik nem álltak be a combvillantós sorba…

Christina Aguilera (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic )

A vörös szőnyegen az elmúlt években viszonylag ritkán mutatkozó Christina Aguilera mostanában újra egyre több gálán jelenik meg. Ezúttal válltöméses Galadrielként libegett be.

Kesha (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic )

Kesha akkor lehetett volna még trendibb ebben a csupa Versace szettben, ha egy éve ilyenkor vette volna fel, ugyanis a sálminta a tavalyi őszi-téli szezonban volt eszelősen divatos.

Billie Eilish (Fotó: Rodin Eckenroth/FilmMagic)

Ő pedig, ha ránézésre nem lenne felismerhető, Billie Eilish, tetőtől talpig Burberryben. A combvillantást elkerülte, a méhészsapka és A szolgálólány meséjéből ismerős főkötők bizarr szerelemgyermekeként létrejött fejfedőt viszont annál inkább bevállalta.Forrás: https://nlc.hu/trend/20191125/american-music-awards-2019-ruhak/

nlcafe.hu

A Petrényi Család Honlapja