A magyar modell végignézte, ahogy a gyönyörű lányok egymásnak esnek

Hajas Imeldát egy nápolyi szépségversenyre hívták meg, ahol állítása szerint eredetileg 50 társával versenyzett volna. 1080 eurót fizetett a részvételéért, s az első meglepetés akkor érte, amikor a helyszínen kiderült, sokkal több lányt hívtak a nápolyi versenyre. De ekkor még nem volt vége, ennél nagyobb probléma is akadt.

A világ minden részéről érkeztek a lányok, ahogy elfoglaltuk a szállást, kezdődött a fotózás – mesélt a Blikknek modell. – Munka közben nagyon hideg volt a stúdióban, egymástól moccanni sem tudtunk. Délután már kopogott a szemünk az éhségtől, volt, aki emiatt elájult – állítja.

Imelda szerint másnap reggelire csupán pár kétszersültet kaptak lekvárral, ebédre pedig műanyag zsákban hoztak szendvicset, amit a földre pakoltak. Borítékolható volt a konfliktus.

A bomba akkor robbant, amikor a koreográfia gyakorlása közben Imelda szerint valamelyik szervező jókora pofont adott egy lánynak.

Ekkor elszabadult a pokol.

Lökdösődés kezdődött, sikítozás, ordítozás hallatszott, közben a színpadon álló egyik lány kétszer is fejbe rúgta a pofozkodó férfit. Többen felvették a botrányt, mások pánikba esve menekültek kifelé. Vagy hatvan lány rögtön felült az első repülőre .

Imelda is otthagyta a versenyt, de úgy volt vele, ha már fizetett azért, hogy Nápolyban legyen, reggeltől estig barangolt a belvárosban, nagyokat sétált a tengerparton.Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20191203-a-magyar-modell-es-vegignezte-ahogy-a-gyonyoru-lanyok-egymasnak-esnek.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja