Keményen beoltotta a Liverpool világsztárja Cristiano Ronaldót, de aztán olyan választ kapott, hogy a fal adta a másikat

Virgil van Dijk ezt nem látta jönni /Fotó: MTI/EPA/Peter Powell

Virgil van Dijk ezt nem látta jönni /Fotó: MTI/EPA/Peter Powell

Cristiano Ronaldo nővére, Katia Aveiro keményen odapörkölt a kelleténél kevesebb tiszteletet mutató holland védőnek.

Az egész futballvilágot valósággal megrengette Virgil van Dijk, a Liverpool középhátvédjének nyilatkozata, amit a hétfő esti, Párizsban rendezett gálaesten mondott. Mint ismert, az eseményen Lionel Messi pályafutása során hatodjára kapta meg az Aranylabdát, míg mögötte a holland hátvég végzett, a dobogó harmadik fokát pedig a Juventus portugál csillaga, Cristiano Ronaldo foglalta el, aki egyébként nem jött el a gálára. Az esemény előtt van Dijk ennek kapcsán megkapta a kérdést, hogy ezzel egyel kevesebb riválissal kell-e számolnia, erre pedig azt válaszolta: "Miért, ő egyáltalán rivális volt?"

Nem is kellett sokat várni a reagálásra, amit Cristiano Ronaldo testvére szolgáltatott Instagram-oldalán egy fotóval, melyen a világsztár talán pályafutása leggyönyörűbb gólját szerezte, éppen jelenlegi csapata, a Juventus ellen. A poszt szövege pedig méltó válasz volt a liverpooli hátvéd, sokak által tiszteletlennek tartott megnyilatkozására.

 

Reporter: “Cristiano won’t be here, so that’s already one less rival.”

Van Dijk: “Was he a rival then?”

Shots. Fired. ????

„Kedves Virgil. Cristiano Ronaldo háromszoros bajnok az abban az országban, ahol már négy éve játszol, és még nem sikerült nyerned. Ronaldo pedig a legjobb játékos volt, aki ráadásul a legtöbb gólt szerezte. Arról nem is beszélve, hogy jóval fiatalabbként tette, mint te. Ezt követően kedves Virgil, Cristiano elment egy másik országba, ahol a klubfoci történetének legnagyobb játékosává vált. Real Madrid? Mond ez neked valamit? Ez az a klub, amellyel ez a Cristiano gyerek megvert titeket a Bajnokok Ligája-döntőben. Az Aranylabdából pedig már öt van neki, Virgil. Ez a Ronaldo a csapattársaival a hollandokat is megverte egy másik döntőben. Rosszul esik, Virgil? Sajnáljuk. Drága Virgil. Ronaldo pályafutása kevésbé sikeres korszakában is több mindent nyert, mint te. Na Virgil, nyerjél címeket aztán beszélhetünk" - fordította le a posztot az Origo.

 Forrás: https://www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/virgil-van-dijk-beoltotta-a-liverpool-vilagsztarja-cristiano-ronaldot-valasz/ygfzyrj

Blikk