Lottózóban árulták a kábítószert

Budapest IX. kerületében egy lottózóban a szerencseszelvényeken túl drogot árult az üzlet tulajdonosa. A ferencvárosi nyomozókat értesítették a kábítószer-kereskedelemről, és szeptember 11-én a lottózóban elfogták a 49 éves férfit és társát, egy 42 éves férfit – tájékoztatott az ügyről a Police.hu.

A rendőrök megállapították, hogy a 49 éves S. Ágostontól lefoglalt kábítószert a 42 éves G. Ofert izraeli állampolgár szállította, ezt pedig a lottózóban árulták. A kábítószert telefonon lehetett megrendelni, a drogot grammonként kétezer forintért adták el.

G. Ofertnél 620 ezer forint volt az üzletben. A lakásán tartott kutatásnál további tíz gramm kábítószert és ötvenezer forintot találtak. A lottózóban további közel egy kilogramm növényi kábítószer-törmeléket, valamint 141 ezer forintot foglaltak le.

A BRFK nyomozói a két férfit őrizetbe vették, majd a bíróság mindkettejüket letartóztatta.Forrás: https://index.hu/belfold/2020/09/16/nem_volt_szerencseje_a_dilernek_aki_egy_lottozoban_arulta_a_drogot/

Index

A Petrényi Család Honlapja
- Mert van élet a reklám után -