Szexelni akart vele, ezért kikérte diákját az óráról

Őrizetbe vettek egy matematika-tanárnőt az Egyesült Államokban, mert szexuális kapcsolata volt az egyik 15 éves tanítványával. A floridai Megan Connors mindent megtett azért, hogy minél több időt tölthessen a kamasszal. Egy gyors légyott érdekében még az óráról is kikérte tanítványát.

A 30 éves floridai matematika-tanárnő, Megan Connors többször kikérte az óráról a diákot. Ilyenkor vagy elvonultak egy eldugott iskolai helyiségbe, vagy az autójával hazavitte a fiút, és otthon tartotta meg a sajátos „korrepetálást” – értesült a Tampa Tribune. 

Megan Connors többször kikérte kedvenc diákját az óráról

Forrás: Plant City Rendőrség

Megan Connorst konkrétan hét eset miatt akarják felelősségre vonni. A nő múlt augusztusban érkezett a Plant Cityben lévő középiskolába. Más áldozatáról nem tudnak.

Magyarországon is hallani hasonló esetekről. Diákokat molesztált az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumának egy magyartanára, Sipos Pál is. Erről bővebben korábbi cikkünkben olvashat. Nemrégiben írtunk arról, hogy tanárként kihasználta a pozíciójából fakadó hatalmi helyzetet. Ezt a cikkünket ide kattintva olvashatja el. Origo

A Petrényi Család Honlapja