Szextárgyként használta gyerekeit az anya

Szigetszentmiklós — Megdöbbentő fordulat: kiderült, hogy a vadállat, gyermekeiket sanyargató, bántalmazó, erőszakoló szülők közül az anya volt a fő gonosz!

Kapcsolódó cikkek

Évekig kínozták gyerekeiket a kegyetlen szülők!

Évekig kínozták gyerekeiket a kegyetlen szülők!

Éheztették, bezárták a kicsiket, fürödniük csak hetente egyszer lehetett, mint a börtönben

A nyomozás megállapította, hogy H. Andrea sokkal kegyetlenebb volt három velük élő gyermekével, mint élettársa, K. Rudolf. A gyerekek elmondása szerint nemegyszer volt olyan, hogy saját maga fogta le gyermekét, közben párját biztatta, hogy erőszakolja meg. Az is az ő ötlete volt, hogy emberi ürüléket kekszmorzsával keverjenek össze, s azt adják a gyerekeknek kókuszreszelékbe forgatva. A gyermekeket meghallgató pszichológus szakértő szerint a nőtől tartottak jobban a gyerekek.

– A kiskorúak csak nehezen nyíltak meg az eljárás során a szakértőknek. Sőt eleinte néha még úgy tűnt, védik is szüleiket, de később, amikor biztonságban érezték magukat, rettenetes dolgokról számoltak be. A kegyetlenkedésekre nem szeretnék kitérni, de például a tisztálkodás tekintetében nemhogy nem volt elvárás a gyerekek felé, hogy fürödjenek, de gyakorlatilag nem is engedték őket mosdani. Egyik gyermeknek sem volt fogkeféje – mondta el a Blikknek egy az ügyet ismerő informátor, aki hozzátette: a gyermekek a magyar háztartásokban a családok asztalára kerülő ételek 80 százalékát nem is ismerték, még nem is láttak olyat. A szakembereknek és a nevelőszülőknek szinte mindenre meg kellett tanítaniuk őket.

Ebben a lakihegyi házban történtek a borzalmak, itt élt a család

H. Andrea az orvos szakértők szerint pszichiátriai beteg. Számos pszichés betegséget diagnosztizáltak nála, ezzel magyarázható szélsőséges, embertelen viselkedése is. A vizsgálat megállapításai szerint tetteinek súlyát fel sem nagyon fogta.

Az asszony a férjével együtt tagadja bűnösségüket, de többször a párját, K. Rudolfot állította be felelősnek a történtekért, ebből pedig úgy tűnik, azt azért fel tudja mérni, hogy védekeznie kell a bíróságon.

A vádirat szerint a Szigetszentmiklóson élő házaspár emberi ésszel fel nem fogható borzalmakat követett el a gyermekeikkel. Hosszú éveken keresztül sanyargatták a 8, 9 és 10 éves kicsiket, a két fiút és nővérüket bántal­mazták, és szexuálisan kihasználták.

K. Sz.Blikk

A Petrényi Család Honlapja