Gyanús telefonhívások miatt zárták ki az ügyvédet VV Fanni ügyéből

Új információkat tudott meg a Bors arról, hogy miért zárták ki a gyanúsított ügyvédjét a gyilkossági esetből. Egy véres kötél állhat a háttérben, de most előkerült egy híváslista is, amelyen gyanúsan nagy volt a forgalom.

Kizárta az ügyészség a VV Fanni-gyilkosság gyanúsítottjának védőügyvédjét, dr. Brodmann Pétert - írja a Bors.

Ennek oka, hogy jogászt azóta meghallgatták tanúként, mi több, Fanni és B. László DNS-e mellett az övét is keresték a gyanúsított autójában talált véres kötélen.

Eddig a Bors úgy tudta, hogy azért zárták ki az ügyvédet, mert annak nagyapja felismerni vélte a gyilkos kötelet, mondván, az a családé.

Fanni feltételezett gyilkosa, B. László jogi segítségét kaphatott a kritikus napokbanForrás: police.hu

A lapnak azonban új információ jutott a birtokába arról, hogy valójában miért zárhatták ki az ügyvéd nagybácsit.

A Bors úgy tudja, hogy B. László és egykori védője feltűnően sokat beszélt telefonon Fanni eltűnésének estéjétől a gyanúsított letartóztatásáig.

A rendőrségnek természetesen az első dolga volt, hogy a mobilszolgáltatótól lekérje B. László híváslistáját. Ebből kiderült, hogy a kritikus négy napban, amikor már az emberölés megtörtént, de még nem vették őrizetbe, érdemben a nagybácsival tartotta a kapcsolatot, akivel feltűnően hosszan beszélt olyan időszakokban, például éjjel két-három órakor, amikor az emberek nem sűrűn hívják egymást hosszas csevejre.

A Blikk korábbi információi szerint a feltételezett gyilkos napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így nem kizárt, hogy családi beszélgetés helyett jogi segítség miatt hívta a nagybátyját. Mindezen információk pedig kellő alapot adhattak ahhoz a rendőrségnek, hogy nagybácsira is gyanú vetüljön, és az ügy megoldása érdekében tanúként hallgassák ki.

 A Bors megkereste dr. Brodmann Pétert is, hogy mit szól a kiszivárgott információhoz, miszerint telefonon segíthette a gyilkossággal gyanúsított unokaöccsét.

Valóban így történt. Többször hajnalban beszéltem vele. De hogy miért és miről, az ügyvédi titok marad - szögezte az egykori védő, aki még várja DNS-vizsgálat eredményét. Nem Brodmann volt az egyetlen ügyvéd, akivel a kritikus napokban kapcsolatba lépett B. László.

Több ügyvédet is felkeresett, úgy tudom, az egyikkel az elfogása előtti napon is tárgyalt. Érdekes, hogy nem magán, hanem egy Erika nevű nőn akart segíteni - mondta a Borsnak egy informátor, aki Fanni idősebb barátnőjére, B. Erikára célzott.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180510-kizartak-az-ugyvedet-vv-fanni-ugyebol.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn