Rémisztő: kislányra támadt egy szatír a Városligetben - fotó a férfiról

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu
 

Megtámadott egy 8 éves kislányt egy szatír a Városligetben, befogta a száját és magával húzta.

A Ripost írta meg az esetet, állításuk szerint egy szatír támadt a csoportjától lemaradó általános iskolás lányra. A férfit még időben észrevették, s el is menekült a helyszínről.

Nem sokkal az eset után a kispesti Vass Lajos általános iskola tette közzé, hogy egy 9 éves lányt hazáig követett egy férfi, majd a liftnél megtámadta.

"Szerdán, május 23-án egy 9 éves kislány ment haza, amikor vele szembe jött egy 30-40 év körüli férfi, megfordult, és követte a gyermeket. Egészen a liftig, ahol megtámadta a kislányt" - írják a Facebook-oldalukon. Csak egy arra járó lakón múlt, hogy nem történt komolyabb baj.

A rendőrség már keresi a feltételezett elkövetőt, akiről fotót is biztosítottak. Ha valaki felismeri, azonnal vegye fel a kapcsolatokat a hatóságokkal!


Ezt a férfit keresi a rendőrség /Fotó: police.hu
 

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 23-án 16 óra és 20 perc körül egy Budapest XIX. kerületi társasház liftjében szeméremsértő módon viselkedett egy gyermekkel" - írják a rendőrség oldalán.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/remiszto-kislanyra-tamadt-egy-szatir-a-varosligetben-foto-a-ferfirol/2k8r8d5

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn