?>

Kiderült, ki segíthette VV Fanni gyilkosát

A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László egy bérelt autóban vitte el a lány élettelen testét a lakásából. Az autóban egy véres kötelet találtak a rendőrök, amin rajta volt a meggyilkolt lány és a gyanúsított DNS-mintája is, valamint egy harmadik, ismeretlen férfié. Most kiderült, ki ért még hozzá a kötélhez - írja a Blikk.

Mintát vettek B. László családjának összes férfi tagjától, az apjától, nagyapjától, nagybátyjától és a testvérétől is. A DNS-minta vizsgálatát befejezték, a Blikk információi szerint az eredmény megerősítette a rendőrséget a gyanújában, alátámasztja az eddigi feltételezéseket.

Forrás: Blikk

A hír igaz, valóban elkészült a várva várt eredmény, amelyből a rendőrség már biztosan tudja, hogy ki segíthette az elkövetőt, azaz ki a bűnpártolója Fanni feltételezett gyilkosának. A kötélről vett minta nagy valószínűséggel megegyezhet valamelyik családtag DNS-ével- mondta a lapnak dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

A lap megkereste a gyanúsított nagybátyját, Brodmann Pétert, aki korábban a védője is volt B. Lászlónak. Állítása szerint biztos abban, hogy az ő DNS-e nincs rajta a kötélen.

Engem még nem értesítettek az eredményről, de nem lep meg, szerintem a rendőrök csak az időt húzzák, ahelyett hogy megkeresnék az igazi gyilkost, már ha valóban meghalt a lány. Még hónapokkal ezelőtt idehívták az FBI embereit, akik nem nyomoztak Magyarországon, hiszen azt nem is tehetik meg, László útvonalát a telefonja GPS-jelei alapján lekövették, majd hazamentek Amerikába- mondta a lapnak Brodmann Péter, aki szeretné kérvényezni, hogy újra ő védhesse B. Lászlót.

Forrás: RTL

VV Fanni, vagyis Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el a XIII. kerületi albérletéből. A házban lévő kamerák rögzítették, amint egy férfi – akit a gyilkossággal gyanúsítanak –, leviszi a lakásból, majd autójába teszi az alélt lányt. Innentől azonban semmi sem biztos, hiszen míg a rendőrség emberöléssel gyanúsítja a dunaújvárosi férfit, addig ő azt állítja: semmi köze a lány eltűnéséhez, a lány holttestét pedig azóta sem találták meg.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180609-az-autoban-egy-veres-kotelet-talaltak-a-rendorok-amin-rajta-volt-a-meggyilkolt-lany-es-a-gyanusitott.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn