Verte és fenyegette barátnőjét egy férfi Nógrád megyében

Őrizetbe vettek egy 42 éves karancslapujtői férfit, aki heteken át verte a barátnőjét, és azzal fenyegette, hogy ha elhagyja, a nő családját is bántalmazza. Drogot is talált a gyanúsítottnál a rendőrség. 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés kísérlete, valamint kábítószer birtoklásának gyanúja miatt folytat eljárást B. Attila 42 éves karancslapujtői férfi ellen.

A férfi a barátnőjét az idén májusától június közepéig több alkalommal ököllel a testén és az arcán megütötte, majd megfenyegette, hogy amennyiben elhagyja, őt és családját is bántalmazza. Mindez a férfi lakásán történt. 

A rendőrök pénteken délután fogták el, és a lakást is átkutatták.  Több, kábítószer fogyasztásához használatos tárgyat, valamint 27,6 gramm súlyú, alumínium pakettbe csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt fehér színű por kábítószer gyorsteszttel történő vizsgálata methadon típusú kábítószer jelenlétét mutatta ki. A férfi ház előtt parkoló autóját a hatóság tagjai átvizsgálták és megállapították, hogy arról a férfi az eredeti forgalmi rendszámot levette és egy másik – ugyanolyan típusú – kocsira kiadott rendszámot szerelt fel.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180630-verte-es-fenyegette-baratnojet-egy-ferfi-karancslapujton.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn