Három gyereke volt a nagykamarási vadász áldozatának

Újabb részletek derülnek ki az almáskamarási gyilkosságról. Az áldozatot két lánya és egy fia gyászolja.

Két lány és egy fiú gyászolja az apját, azt a férfit, akit barátnőjének volt férje lőtt leAlmáskamaráson szombat hajnalban. A Bors újabb részleteket derített ki az áldozat, László és Ilona kapcsolatáról. Középiskolás koruk óta ismerték egymást, több mint huszonöt éve, de tavaly ősszel, a Facebookon vették fel újra a kapcsolatot. Nem sokkal később összejöttek, idén májusban már együtt nyaraltak. László egy kétéves kapcsolatából lépett ki Ilona kedvéért.

FORRÁS: POLICE.HU

Csakhogy a sportvadászattal is foglalkozó M. József a válás óta nem nyugodott bele felesége elvesztésébe. A hétvégén apósa házában lőtte le Lászlót, majd saját magát. Az elkövető testvére nem érti, mi vezetett idáig. „Este fél tízkor jöttem el tőle, de meg sem fordult a fejemben, hogy ilyet tenne. Most magamat hibáztatom, mert többször gondoltam rá, hogy elveszem tőle a fegyvereit. De ezt nem tehettem” – mondta a Borsnak M. József testvére.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!Forrás: https://www.nlcafe.hu/ezvan/20180703/harom-gyereke-gyaszolja-a-nagykamarasi-vadasz-aldozatat-gyilkossag/

nlcafe.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn