?>

Badacsonytomaji emberölés: tagadnak a feltételezett gyilkosok

A gyanusítottak az árokban kötöttek ki / Foto: Police.hu

A gyanusítottak az árokban kötöttek ki / Foto: Police.hu
 

A gyanúsítottak továbbra is tagadják, hogy agyonverték H. Csaba borászt. A tanúk és a gyanúsítottak beszámolói közt lényeges eltérések vannak.

Korábban mi is beszámoltunk a tragédiáról, amely úgy kezdődött, hogy egy fiatal társaság beszélgetett a parkolóban, amikor is egy autó a tiltó tábla ellenére be akart oda hajtani, ahol a társaság állt. A konfliktus ebből alakult ki. Ezután az autóban ülő két, nagydarab férfi kiszállt, majd ütlegelni kezdte H. Csabát, aki belehalt sérüléseibe.

A nyomozás során kihallgatták azt a biztonsági őrt is, aki gázspray-t bevetve állította meg a tett helyszínéről menekülő S. Nortbertet és Sz. Jánost. Az őr korábban úgy nyilatkozott, egy pisztolyt is látott az egyik férfi kezében. Később egyébként a nyomozók találtak egy eldobott fegyvert a helyszínen.

S. Norbert ügyvédje a következőket nyilatkozta: „Védencem ebben a formában tagadja a történteket. Nagyon sajnálja, ami a férfival történt, ám határozottan állítja, ő nem bántalmazta a férfit” – írja a Bors.

H. Csaba szerettei szerint bár Csabát eltemették, a borász még nem nyugodhat békében. „Addig nem nyugszunk, amíg a gyilkosok meg nem kapják méltó büntetésüket” – mondta a férfi egyik barátja.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/gyilkossag-borasz-badacsonytomaj-gyanusitottak/q7jmekx

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn