?>

Nem tudta feldolgozni a szakítást: agyonverte barátnőjét egy férfi Szegeden

Szakítás vezetett tragédiához Szegeden, agyonverte barátnőjét egy szerb-magyar férfi /Illusztráció: Stock-image

Szakítás vezetett tragédiához Szegeden, agyonverte barátnőjét egy szerb-magyar férfi /Illusztráció: Stock-image
 

Szeged – Tíz évre ítélték azt a szerb-magyar kettős állampolgárságú férfit, aki január 1-én megölte vajdasági barátnőjét Szegeden, egy szatymazi utcai lakásban. Az ítélet nem jogerős.

A Szatymazi utcában január 1-jén ölte meg barátnőjét egy szerb-magyar kettős állampolgárságú férfi, valamikor 7 és 9 óra között. A vád szerint a férfi és barátnője tavaly december 30-án utazott Szegedre szilveszterezni. A fiatal lány rokonának lakásában szálltak meg. A férfi berúgott, majd bulizni mentek, ahol tovább ivott, emiatt a barátnője közölte, hogy szakít vele.

Látszólag ezt el is fogadta a fiatalember, és lefeküdtek aludni. Csakhogy nem sokkal később felkelt a férfi és a lánynak esett. Fojtogatta és a fejét többször is a falba verte. A lány belehalt a verésbe. Ezután a férfi megkísérelte felvágni az ereit, de nem sikerült neki. Később szólt az egyik szomszédnak, hogy hívja a mentőket és a rendőrséget.

– A tárgyaláson az ügyész 12 év börtönbüntetés kiszabását indítványozta. Az utolsó szó jogán a férfi – aki egyébként már a kezdetektől elismerte bűnösségét – többször is elmondta, hogy megbánta, és nagyon sajnálja amit tett. Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, az ügyész pedig három nap gondolkodási időt kért – adta hírül a Délmagyar.hu.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/nem-tudta-feldolgozni-szakitas-agyonverte-baratno-egy-ferfi-szegeden/5j2q67d

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn