?>

Nem történt nemi erőszak a soroksári futónővel szemben

 
 

A soroksári futónő megölésével vádolt férfi ügyvédje a szakértő jelentése alapján kijelentette: nem szexuális erőszak volt a gyilkosság indítéka.

 

A gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter ügyvédje áttanulmányozta a brutálisan meggyilkolt futónő, Krisztina ügyében született aktákat, és ez alapján kiderült: az igazságügyi orvosszakértő szerint a támadó nem erőszakolta meg áldozatát – írja Lichy József ügyvédre hivatkozva a Blikk. A jogi szakember szerint ez a tény rengeteg kérdést felvet az üggyel kapcsolatban. Eddig ugyanis az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt, így azonban ez a továbbiakban már nem igaz – nyilatkozta a bulvárlapnak Lichy.

A lap úgy tudja, az édesanya holttestén több helyen is megtalálták az elkövető vérét és izzadságát. Ondót azonban nem ott, hanem az áldozat egy személyes holmiján találtak. Gyilkosa Krisztinát lemeztelenítette, ruhái a mai napig nem kerültek elő. Mobiltelefonját öt év után egy börtönletétben találták meg a nyomozók.

Krisztinát 2013 őszén gyilkolták meg, amikor Soroksáron futni ment. A gyanúsítottat, R. Szilvesztert sorozatos betörések miatt elítélték. A gyilkosság elkövetésekor is börtönben kellett volna ülnie, ezért – mivel nem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe – körözést adtak ki ellene.

Már börtönben kellett volna ülnie a soroksári futónő gyilkosának, csak hát nem ment be magától

A Blikk megtudta, hogy a 2013-as gyilkosság elkövetője, R. Szilveszter már akkor is körözés alatt állt, amikor a tragédia megtörtént. Azt írják, a férfit sorozatbetörések miatt a bíróság jogerősen elítélte, neki azonban esze ágában sem volt a megadott időpontban bevonulnia a rácsok mögé, így a férfi ellen körözést adtak ki.Forrás: https://alfahir.hu/2018/10/04/soroksari_gyilkossag_emberoles_szexualis_eroszak

Alfahír

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn