?>

Felkavaró dolog derült ki: az ismert mulatós zenész keveredett lövöldözésbe a Józsefvárosban

Lövöldözés volt a nyílt utcán / MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Lövöldözés volt a nyílt utcán / MTI Fotó: Mihádák Zoltán
 

Lövések zaja verte fel vasárnapra virradó éjjel a fővárosi Nagytemplom utca csendjét a józsefvárosi éjszakában. Két társaság szólalkozott össze éjfél után nem sokkal egy korábbi üzleti vita miatt, ekkor került elő egy gázpisztoly.

A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki, két embert kórházba is kellett vinni könnyebb sérülésekkel, majd nem sokkal később kiadtak egy közleményt, amely szerint három férfi elmenekült a helyszínről.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a rendőrök L. Roland Józsefet (24), Ny. Kálmán Ottót (22) és Ny. Kálmán Józsefet (42) keresték, ők támadtak rá egy másik családra.

Az idősebb Ny. Kálmán neve azonban nem csak a rendőrségi közleményből, de szórakoztató műsorokból is ismerős lehet.


A feltételezett elkövetők, a körözési fotón balra fent látható Ny. Kálmán
 

A férfi ugyanis énekes volt korábban: 2012-ben szerepelt a Megasztárban is, ahol ugyan nem jutott tovább a válogatón, de azóta is voltak fellépései. Sőt korábban a Megasztár 5-ben fináléig jutó Kökény Attilával (43) rendszeresen együtt zenéltek, még a műsor előtt számos közös dalt is írtak. A videómegosztó oldalakon több tucat együtt előadott dal található fent róluk.

A hírrel természetesen megkerestük Kökény Attilát is, az énekes döbbenten állt a történtek előtt.

– Éppen az RTL Klubban vagyok, egész nap próbálunk, úgyhogy semmit nem tudok erről, de amint lehet, fel fogom hívni, hogy mi történt. Elképzelni sem tudom, hogy ők ilyesmit tettek volna, Kálmán egy muzsikus ember – mondta a Blikknek az énekes, aki a Szenzációs Négyesre készült, amikor elértük. Meglepetését alig tudta palástolni.

A rendőrség délután újabb közleményt adott ki, ebben azt írták: délután mindhárom férfi feladta magát a VIII. kerületi kapitányságon. Kiderült: az énekes 22 éves fia lőtt.


Ny. Kálmán József, Kökény Attila jó barátja, korábban közös együttesük volt
 

A rendőrség fegyveresen elkövetett csoportos garázdaság bűntett miatt indított eljárást a három budapesti férfi ellen.

Félreértés volt a műsorban

Ny. Kálmán még annak idején, a Megasztárral kapcsolatban azzal került be a hírekbe, hogy a felvételek után egyik barátja állította: átverték őt. A férfi előadása után ugyanis a válogatón minden zsűri lámpája felvillant, ezért hihette azt, hogy mehet a táborba. A zsűritagok azonban később mégis úgy döntöttek, hogy nem volt elég erős a produkció.Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/lovoldozes-bunugy-rendorseg-fegyver-zenesz-jozsefvaros/675fyvg

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn