?>

Több turistát is átvertek egy budapesti szórakozóhelyen - Videó

Egy belvárosi szórakozóhelyen két hét alatt 6 turistát vertek át. Jóval nagyobb összeget kértek el tőlük, mint amennyit valójában fogyasztottak. Addig követték a vendégeket, amíg azok nem fizették ki a számlát.

Az V. kerületi szórakozóhely dolgozói szeptember 21. és október 5. között hat turistát vertek át. Becsábították őket a szórakozóhelyre, majd rávették őket hogy igyanak alkoholt. Amikor a vendégek el akartak menni, fizetéskor a fogyasztásukhoz képest jóval nagyobb összeget kértek tőlük.

Ha nem volt náluk elég pénz, akkor az alkalmazottak elkísérték őket egy közeli bankautomatához, vagy akár a szállodai szobájukig is. Amikor egyszerre több turistát csábítottak be a bárba és nem volt náluk elég pénz, akkor a társaság egyik tagjának mindig a szórakozóhelyen kellett maradnia addig, amíg a többiek nem jöttek vissza a pénzzel. A gyanú szerint közel félmillió forint kárt okoztak a turistáknak.

A rendőrség csalás és más bűncselekmények miatt hallgatta ki a szórakozóhely három üzletvezetőjét és két alkalmazottat. A 49 éves K. Istvánt, a 43 éves B. Ferencet, a 71 éves P. Károlyt és a 39 éves F. Dánielt őrizetbe vették és javasolták előzetes letartóztatásukat.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20181008-a-belvarosi-szorakozohelyen-ket-het-alatt-hat-turistat-vertek-at.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn