Döbbenet: segítségért kiabálva menekült a férje elől az utcán hasba szúrt, vérző nő Kaposváron

Illusztráció: Northfoto

Illusztráció: Northfoto
 

A Somogy Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy középkorú férfival szemben, aki az utcán szúrta hasba a feleségét.

A vádlott évek óta külön élt a feleségétől, de nem váltak el, s három közös gyermekük miatt többször találkoztak, beszéltek egymással.

2018 júliusában egy est, a vádlott bejelentés nélkül, részegen jelent meg az asszony kaposvári albérleténél azzal, hogy a gyerekeik felől érdeklődjön, illetve, hogy kibéküljenek.

A nő nem engedte be a férjét, de felajánlotta, hogy az utcán sétálva beszélgessenek. Séta közben a sértett a beszélgetésnek azzal akart véget vetni, hogy a barátja várja, illetve a másnap érkező gyerekek fogadására is készülne.

A férj ettől dühbe gurult, s közölte a nővel, hogy a gyerekei már nem látogathatják meg, mert megöli. Elő is vett a zsebéből egy kést, amivel hasba szúrta az asszonyt, aki a férfi második szúrását meg tudta akadályozni.

Az erősen vérző, segítségért kiabáló nő a férfi elől úgy tudott elmenekülni, hogy egy arra közlekedő autós felvette, majd kórházba szállította, ahol azonnal megműtötték. Így sikerült megmenteni az életét. Az ügyésszégi közleményben hangsúlyozzák, hogy ha nem kap ilyen gyorsan orvosi segítséget, meghalhatott volna.


Ezzel a késsel szúrta hasba a feleségét a férfi / Fotó: police.hu
 

A Somogy Megyei Főügyészség a vádiratában azt indítványozza, hogy a bíróság a vádlott letartóztatását az elsőfokú bírság ügydöntő határozatának kihirdetéséig tartsa fenn, és ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, a börtönbüntetés időtartamát 6 évben állapítsa meg.Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/keseles-feleseg-ferj-kaposvar-vademeles/jbcw3et

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn