Vasrúddal verte agyon haragosát egy komorói férfi, most felelnie kell tettéért

Illusztráció: Northfoto

Illusztráció: Northfoto
 

A komorói férfi egy heves vitát követően olyan erősen vágta fejbe egy vasrúddal gyermekkori barátját, hogy az szörnyethalt. Holtestét pedig körülbelül egy hónapon át a nyári konyhában tartotta.

Az ötvenéves férfit még az áldozat fogadta be saját, komorói lakásába. A nyári konyhában szállásolta el, amiért csupán 10 ezer forintot kért havonta.

Ám a férfi nem fizette ki a lakhatásért megbeszélt összeget. Az ügyészség szerint a két férfi részegen sokat vitatkozott. A februári tragédia is így kezdődött, a vitát követően pedig az áldozat felszólította a barátját, hogy hagyja el a házat.

A komorói férfi azonban felkapta az ajtó mellé támasztott vasrudat, amivel kétszer olyan erővel vágta fejbe ismerősét, hogy az olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Ezután zárta a holttestet a nyári konyhába, majd egy lakattal le is zárta.

Amikor a házigazdát keresték azt állította, hogy elutazott. Ám az áldozat egyik rokona később értesítette a rendőröket, akik a házkutatás során megtalálták az elzárt holtestet.

Az ügyészség indítványt tett arra, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a bíróságon beismerő vallomást tesz, úgy kilenc év börtönbüntetést kap, és lezárják az eljárást tanúk kihallgatása nélkül.

(Forrás: Ügyészség)

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/komoroi-gyilkossag-bomlo-holttest/k9swm0q

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn