?>

Újabb fejlemények: előkerült a több mint 3 éve eltűnt magyar villanyszerelő autója

Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos eltűnésének ügyében hátborzongató egyezések vannak/Fotók: RTL Klub, police.hu

Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos eltűnésének ügyében hátborzongató egyezések vannak/Fotók: RTL Klub, police.hu
 

Előkerült a három és fél éve eltűnt villanyszerelő autója: Orlik Vilmos gépjárművét a két villanyszerelő meggyilkolásával gyanúsított É. Imre egyik rokonánál találták meg.

Mint megírtuk, É. Imrét azzal gyanúsítják, hogy megölte a villanyszerelőként dolgozó Mácsik Zoltánt, akinek márciusban veszett nyoma. A vállalkozónak továbbá egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos eltűnéséhez is köze lehet, aki három évvel ezelőtt tűnt el. Mindkét férfinak Győr közelében veszett nyoma, a két eset pedig kísértetiesen egyezik: mindkét eltűnt férfi dolgozott a vállalkozónak.

A Ripost úgy tudja, előkerült Orlik Imre autója, aki három és fél évvel ezelőtt tűnt el. Mégpedig annak az É. Imrének a rokonainál, akit emberöléssel gyanúsítanak. A lapnak az egyik eltűnt villanyszerelő, Orlik Vilmos felesége mesélt. Marika egyébként fel van háborodva amiatt, hogy egy másik villanyszerelőnek is el kellett tűnnie ahhoz, hogy elinduljon férje ügyében a nyomozás.

- Először jöttek a hírek, hogy az eltűnés másnapján még látták a férjem autóját, de nem tudták megmondani, ki ült benne... Imrét ekkor be is vitték kihallgatni, de végül bizonyítékok hiányában elengedték, éppen úgy, mint Zoltánnál. Vilmos akkor egy sötétkék Toyota Avensissel közlekedett, amit most Romándon, Imre unokatestvérénél meg is találtak - mesélte a Ripostnak Orlik Vilmos felesége, Marika, akinek É. Imre unokatestvére azt mondta, csak megőrzésre van nála a kocsi. Aztán azt közölte: segített kimenekíteni az országból Vilmost a maffiózók elől. Marika szerint ez azonban nagy hazugság.


É. Imre /Fotó: TV2
 

- Amikor most telefonált a nyomozó, hogy megtalálták Vilmos autóját, sírva fakadtam. Megkönnyebbültem és reméltem, hogy végre meggyanúsítják Imrét a férjem eltűnésével - mondta Marika. - Egy rendőrségi raktárhoz hívtak minket. Amikor három év után először láttam az autónkat, akkor teljesen összeroppantam. Nem volt rajta rendszám, és a benne lévő gépek és iratok is eltűntek... - mondta a Ripostnak Orlik Vilmos felesége, aki szeretne É. Imre szemébe nézni. Mácsik Zoltán családja pedig nem is csodálkozik azon, hol bukkantak rá Orlik Vilmos autójára...

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/eltunt-villanyszerelo-gyilkossag-orlik-vilmos-macsik-zoltan/e0ccbfr

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn