?>

Egyre több a terhelő bizonyíték: Orlik Vilmos megggyilkolásával is meggyanúsították a győri vállalkozót

Illusztráció: Northfoto

Illusztráció: Northfoto
 

A két eltűnt villanyszerelő gyilkosságával vádolják a győri építési vállalkozó É. Imrét.

Még áprilisban vádolták meg É. Imrét az 52 éves mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán meggyilkolásával, majd Orlik Vilmos három évvel ezelőttti eltűnésével is összefüggésbe hozták, de a bizonyítékok gyűjtése mostanáig eltartott.

"A gyanúsítás valóban megtörtént az ön által jelzett másik eltűnt személy kapcsán is, így hatóságunk előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást" - mondta el a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség a Borsnak.

Orlik Vilmos fia júniusban elmondta, hogy aznap mikor apja eltűnt É. tüzet gyűjtott a tanyáján, a fiú szerint azért, hogy eltűntesse a nyomokat. Ahogy Zoltán, úgy Vilmos is az autójával együtt tűnt el, az előbbi járművét viszonylag hamar megtalálták egy bontóban ám Vilmos Toyotája, csak nemrégiben bukkant fel É. Imre unokatestvérénél, egy Győrhöz közeli faluban, Romándon.

A Borsnak elmondta a rokon, hogy Imre annak idején felhívta, hogy letehetné-e a kocsit nála: "Igent mondtam, hiszen akkor ez ártatlan szívességnek tűnt. Egy óra múlva meg is jelent a rendszám nélküli autóval. Aztán többször hívtam, hogy megérdeklődjem, meddig marad itt, de fel sem vette a telefont." Amikor a férfi meglátta a felhívást az eltűnt kocsiról, azonnal felismerte, hogy a kérdéses autóról van szó.

"Rögtön Pannonhalmára mentem mentem a rendőrségre. Kijöttek, lefoglalták, elvitték. Három hónapja kaptam egy értesítést, hogy az én részemről lezárult a nyomozás" -árulta el József, akit teljesen ledöbbentett rokona tette.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/ket-ember-meggyilkolasaval-vadoljak-a-gyori-vallalkozot/pfdtnbh

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn