?>

Durva: kiraboltak egy tizenévest Orosházán

Illusztráció: Northfoto

Illusztráció: Northfoto
 

Kirabolt egy tizenéves fiatalt egy férfi Orosházán. A rendőrök elfogták, jelenleg is letartóztatásban van. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Orosházán, a Kossuth téren, 2018. július 7-én 2 óra 30 perc körül egy férfi megszólított két fiatalt. Megkérte őket, hogy kísérjék el az egyik italmérő helyig. Útközben az egyik fiú lemaradt, ekkor a férfi a másik fiatalt azzal fenyegette, hogy ha nem adja neki oda a pénzét, vér folyik majd. A megfélemlített tizenéves több mint tízezer forintot adott neki, ezután a férfi elmenekült. A rendőrök a rablásról érkezett bejelentés után 15 percen belül elfogták a gyanúsítottat. Az elrabolt pénzt lefoglalták tőle, majd visszaadták a fiúnak – számol be a police.hu.

A 25 éves lőkösházi férfit az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására, amit az ügyészség indítványára a bíróság elrendelt. A férfi jelenleg is letartóztatásban van. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügy iratait pedig 2018. november 30-án átadta az ügyészségnek.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/kiraboltak-egy-tizenevest-oroshazan/k4zj77n

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn