?>

Megdöbbentő részletek: kibelezve, rendszámtábla nélkül találtak rá az eltűnt villanyszerelők autóira

Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos / Fotó: RTL Klub/ Police

Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos / Fotó: RTL Klub/ Police
 

Kibelezve, eltüntetett rendszámtáblákkal és regisztrációs matricákkal találtak rá a rendőrök az eltűnk villanyszerelők autóira.

Mint ahogy korában megírtuk, É. Imrét győri építési vállalkozót még április gyanúsítottak meg Mácsik Zoltán meggyilkolásával, majd Orlik Vilmos három évvel ezelőtti eltűnésével is összefüggésbe hozták.

Most egyre több terhelő bizonyíték lát napvilágot a két villanyszerelő meggyilkolásával kapcsolatban. Ugyanis előkerültek a villanyszerelők autói: É. Imre különböző ismerőseinél rejtette el őket. Orlik Vilmos Toyotája az egyik unokatestvérétől került elő, Mácsik Zoltán fehér Volkswagenje pedig az egyik autószerelő barátjánál lett meg.

A Bors megszólaltatta az autószerelőt, aki szerint É. Imrét 10 éve ismeri, és már máskor is hozott neki rendszám nélküli kocsit megőrzésre, ezért nem is gyanakodott. Az autószerelő azt is elmondta, hogy É. Imre Orlik Vilmos eltűnése után kihívta a tanyájára, hogy az egyik munkagépére tegyék vissza a gumikat. Elmondása szerint fákat szeretett volna ültetni, könnyen lehet, hogy ekkor tűntette el a bizonyítékokat – vélekedett a férfi.

Mácsik családja bűntársakat sejt az események mögött. Az lenne a legbölcsebb, ha minél hamarabb beszélne, hogy Zoli minél előbb előkerüljön – mondta Mácsik felesége.

É. Imrét november 15-én gyanúsítottak meg Orlik Vilmos megölésével.

(Bors)Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/kibeleze-talaltak-meg-az-autokat-eltunt-vilanyszerelo-rendszamtabla/6c3s7j0

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn