?>

Tíz évre ítélték a csongrádi férfit, aki baltával verte halálra lakótársát

A férfi 2012-ben egy baltával verte agyon a lakótársát. Évekig nem történt semmi az ügyben, pedig a gyilkos több embernek is beszélt arról, hogy gyilkolt. Csakhogy, mivel sokat hazudott, senki sem hitt neki.

A most 28 éves férfi 2011-ben ismerte meg az áldozatát, aki megengedte neki, hogy a csongrádi házába költözzön. A két férfi rendszeresen veszekedett, az utolsó vita során 2012-ben a tulajdonos azt mondta a fiatal férfinak, ha nem fizet, el kell költöznie.

Ezután a fiatalabb férfi fát kezdett vágni az udvaron, majd a baltával bement a házba, és a tulajdonost legalább 14-szer megütötte. Az első csapások hátulról érték a férfit, aki a földre került, a többi ütés már ott érte. Többek között beszakadt a koponyája, pillanatok alatt meghalt.
A gyilkos néhány nap múlva a holttestet fóliába tekerte, majd a kertben elásta. Ezután részegen több embernek elmondta, hogy kinyírtam a lakótársam, de mivel nagyotmondó embernek ismerték, senki nem hitte el neki.

Csak öt évvel később derült ki az egész, miután a meggyilkolt férfi hozzátartozói bejelentést tettek a férfi eltűnése miatt.

A rendőrök a gyilkost kihallgatták, aki mindent beismert, most pedig jogerősen tíz évre ítélték.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20181205-tiz-evre-iteltek-a-csongradi-ferfit-aki-meggyilkolta-lakotarsat.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn