?>

Váratlan fordulat: probléma adódott, elmaradt a villanyszerelők megölésével gyanúsított vállalkozó meghallgatása

Breaking!

Breaking!
 

Elmaradt a két emberöléssel is gyanúsított É. Imre építési vállalkozó meghallgatása a nyomozási bíró előtt. Ma döntöttek volna arról, hogy a döbbenetes ügy gyanúsítottja előzetesben marad-e, avagy az otthonában kell megvárnia ügye végét.

Mint ahogy korában megírtuk, É. Imrét győri építési vállalkozót még áprilisban gyanúsítottak meg Mácsik Zoltán meggyilkolásával, majd Orlik Vilmos három évvel ezelőtti eltűnésével is összefüggésbe hozták. Később egyre több különös információ látott napvilágot a két villanyszerelő meggyilkolásával kapcsolatban. Ugyanis előkerültek a villanyszerelők autói: Orlik Vilmos Toyotája É. Imre egyik unokatestvérénél volt, Mácsik Zoltán fehér Volkswagenje pedig az egyik autószerelő barátjánál lett meg.

A Blikk megtudta: É. Imre mára tervezett meghallgatása elmaradt, mégpedig a gyanúsított ügyvédjének kérésére. Némi technikai hiba adódott ugyanis, mivel a védelem nem kapta meg azokat a papírokat – több száz oldalnyi iratanyagról van szó –, amelyekben a két gyilkosság közül a régebbi, több évvel ezelőtti ügy szerepel.

Dr. Bagó Ottótól, É. Imre védőjétől megtudtuk, hogy panaszt tett a bíróságon, hiszen a meghallgatáson olyan kérdések is felmerülhetnek, amelyek ebben az iratanyagban szerepelnek, és a benne foglaltak ismerete nélkül felkészülni sem tudtak a válaszokra. A bíróság megalapozottnak találta a panaszt, és két napot adott a felkészülésre. A meghallgatást tehát, amelyen É. Imre letartóztatásának meghosszabbításáról döntenek, két nap múlva tartják meg.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/eltunt-magyar-villanyszerelok-gyanusitottja-targyalas-elmarad-ezert/l08ygz7

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn