?>

Újabb fordulat a sólyi tragédiában: DNS-mintát vettek a meggyilkolt kislány testvérétől

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
 

A sólyi gyilkosság gyanúsítottja folyamatosan változtatja a vallomását. Csaknem egy éve tart a nyomozás, de most újabb fejlemények érkeztek.

Az egész országot megrázta, amikor kiderült, hogy F. Ferenc (16) egy kővel agyonvert egy kilencéves kislányt. Bár még mindig nem tisztázott, mi is történt pontosan azon a végzetes napon, a jelenlegi információk szerint a fiú elhívta rollerezni a szőke kislányt, aki boldogan igent mondott. Később azonban veszekedés lett a játék vége, Feri pedig - elmondása szerint – hirtelen felindulásból megölte a kislányt, mert nem akarta azt játszani, amit ő.

A gyilkosságot elkövető fiú folyamatosan változtatja vallomásait, most azt állítja, a kislány testvére, Dani és még egy barátja is benne volt a gyilkosságban. A rendőrség így kihallgatta Danit, akitől DNS-mintát is vettek.

– Velem kezdték. Nekem csak Adri ruháit kellett azonosítanom, amit akkor viselt. Zokni, nadrág és cipő. Majd következett Dani, ő volt számukra a fontos. Először el kellett mesélnie az egész napját, majd DNS-mintát vettek tőle. Hajra és nyálra volt szükségük. Kicsit izgult, de nagyon bátor volt mindvégig. Elmondták, hogy mivel nagyon összetett az ügy, szükség van arra, hogy ki tudják zárni Danit – nyilatkozta az édesapa a Ripostnak.

A család teljesen összeroppant a történtek hatására, de szeretnék, ha végre kiderülne, mi is történt pontosan a kislánnyal.

A tettes büntetése akár 15 év is lehet, ha a gyilkosság idején betöltötte a 16. életévét. Eleinte a fiatalkorúak börtönében kell elkezdenie büntetését, majd később átszállítják a felnőttkorúak börtönébe.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/solyi-gyilkossag-dns-minta-testver/pscwmvq

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn