Ollóval szurkálta meg a szomszédját

A bakonyi településen élő férfi korábban életveszélyesen megfenyegette a szomszédját, majd átment hozzá és egy ollóval többször megszúrta.

A 34 éves férfi márciusban az utcáról ordibálva életveszélyesen megfenyegette a szomszédját, majd éjfélkor, egy ollóval a kezében átment a házához. Bement a kapun egészen a hátsó lakrészig. Bekopogott, a szomszédja gyanútlanul kinyitotta az ajtót, mire a férfi az ollóval megsebesítette, majd a hajánál fogva kihúzta az udvarra. Ezek után a szomszéd kifutott az utcára, de a férfi utolérte és többször megszúrta. Végül a szomszéd el tudta venni tőle az ollót, ezért a támadó elmenekült.

A rendőrség az otthonában fogták el a férfit, aki a kihallgatása közben beismerő vallomást tett. Elmondása szerint egy belső hang vezérelte. A támadót őrizetbe vették és javasolták az előzetes letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. A rendőrség gyilkossági kísérlet, magánlaksértés és zaklatás miatt indított nyomozását lezárta, az ügy iratait pedig elküldte az ügyészségre.Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20190911-olloval-akarta-meggyilkolni-szomszedjat-egy-bakonyi-telepulesen-elo-ferfi.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn