Egy 14 éves lányt akart magával hurcolni egy nyíregyházi férfi, aki megverte és megfenyegette áldozatát

Illusztráció : Northfoto

Illusztráció : Northfoto

A gyerek nem akart elmenni vele, ezért életveszélyesen megfenyegette és bántalmazta.

A 38 éves Á. Róbert szeptember 8-án, délután 5 óra körül arra próbált rákényszeríteni egy 14 éves lányt, hogy utazzon el vele Szolnokra, de miután elutasító választ kapott, erőszakossá vált. Információk szerint Róbert megragadta és rángatni kezdte a 14 éves lányt, illetve életveszélyesen megfenyegette egy késsel, sőt, bántalmazta is. A sértett egyik ismerőse látta, mi történik, ezért úgy döntött, a lány segítségére siet, ám Róbert őt is megfenyegette – számolt be a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mindezek után a férfi egy közeli kocsmába ment a lánnyal, ahol együtt kezdtek el inni, végül Róbert arra kérte egyik ismerősét, hogy vigye őt fel Budapestre, ám előbb a lányt hazavitték Nyíregyházára.

A budapesti rendőrök az elfogatóparancs alapján körözött férfit kedden a fővárosban elfogták. Á. Róbertet az érkerti nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, ám a férfi megtagadta a vallomástételt. Őrizetbe vették, illetve előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására – írta a 24.hu.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/14-eves-lanyt-akart-magaval-hurcolni-egy-nyiregyhazi-ferfi-majd-megverte-es/wg8xk4z

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn