Fejbe rúgott egy alvó fiút egy gyerekfelügyelő Nagykanizsán

A nagykanizsai javítóintézetben az egyik felügyelő fejberúgott egy fiút alvás közben, és többször is agresszívan viselkedett.

A 33 éves férfi a nagykanizsai javítóintézetében dolgozott gyermekfelügyelőként. Tavaly júliusban megfenyegette az intézetben az egyik gyereket azzal, hogy ha a csoportszobában napközben ismét elalszik, fejbe fogja rúgni. Pár nap múlva a fiú a gyógyszerei miatt megint elaludt napközben. Amikor ezt a gyermekfelügyelő észrevette, meg is tette, amit ígért. Fejbe rúgta az alvó fiút.

A férfi néhány héttel később egy másik fiúval is összeveszett, akit trágár szavakkal utasított rendre. Kollégája a nevelői szobában számon kérte ezt a férfin, aki ettől ideges lett, hangosan kiabálni és fenyegetőzni kezdett, majd földhöz vágva összetört egy számítógép-billentyűzetet, a szoba ajtajába pedig ököllel, nagy erővel beleütött.

Az erőszakos, közösségellenes, másokban félelmet és megbotránkozást keltő magatartás miatt a Nagykanizsai Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat a gyermekfelügyelő ellen.Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20191016-egy-nagykanizsai-gyerekfelugyelo-fejbe-rugott-egy-alvo-gyereket.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja