Horror a VII. kerületben: kétszer is megszúrta áldozatát egy férfi Budapesten - videó

Kétszer is megszúrta áldozatát / Illusztráció: Northfoto

Kétszer is megszúrta áldozatát / Illusztráció: Northfoto

Idén szeptemberben Budapesten egy román férfi kétszer is súlyosan megszúrt egy moldáv állampolgárságú férfit.

A fiatal 23 éves román férfi Budapest VII. kerületében, a Bethlen Gábor utcában 23 óra tájban összeszólalkozott egy másik férfival. A vita hevében a fiatal férfi egy váratlan pillanatban kést rántott majd kétszer is megszúrta áldozatát.

A helyszínre kiérkező mentőszolgálat munkatársai a moldáv férfit súlyos sérüléssel kórházba szállították. A tettes miközben menekülőre fogta, addig a hatóság emberei a térfigyelő kamerák felvételei alapján kiadták rá az elfogató parancsot. Ennek köszönhetően a  23 éves román állampolgárt másnap a hajnali órákban a Csanádpalota határátkelőnél elfogták a román rendőrség szakemberei.

Ezt követően pedig tegnap, Október 16-án délelőtt a román férfi visszakerült a VII. kerületi rendőrség munkatársaihoz. A 23 éves férfit őrizetbe vették, majd súlyos testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására - számolt be róla a police.hu oldala.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/budapest-vii-keruletben-ketszer-is-megszurta-a-vita-heveben-aldozatat-egy-roman-ferfi/0dqyj4f

Blikk

A Petrényi Család Honlapja