Elmesélte egy magyar férfi, hogy megölte ismerősét, ezért bukott le

Saját ismerősét ölte meg egy magyar férfi Bécsben. Együtt italoztak egy barátnőjük lakásán, de közben összevesztek, a férfi pedig kegyetlenül megölte. El tudták tüntetni a holttestet, mert sosem került elő, azonban végül saját magát buktatta le a gyilkos.

Az egyik vádlott egy 29 éves magyar férfi, aki a 43 éves magyar áldozattal közösen egy 30 éves nő lakásán iszogatott Bécs Ottakring kerületében, idén májusban. A nő a másik vádlott. A 43 éves férfi annyit ivott, hogy meg akarta csókolni a nőt. Amikor ezt társa észrevette, úgy megütötte, hogy a férfi elvesztette az eszméletét. Mivel nem tért magához, az ügyészség szerint a férfi eldöntötte, hogy megöli. Egy kalapáccsal és csavarhúzóval végzett vele, a gyilkosságot pedig a nő sem akadályozta meg. Az áldozat holttestét egy lepedőbe csomagolták és több napig a lakásban tartották. Végül, a vádirat szerint a társasház kukájába dobták – írja az orf.at.

A gyilkosság idén májusban történt. A férfi végül azért bukott le, mert

elmesélte egy hajléktalannak, hogy mit tett.

A holttest azonban sosem került elő, hiába keresték még a szeméttelepen is.

A két vádlottnak, a férfinek és a nőnek gyilkosság miatt kell bíróság elé állniuk csütörtökön, Bécsben.Forrás: https://www.origo.hu/nagyvilag/20191024-elmeselte-hogy-megolte-ismeroset.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja