Megdöbbentő: turista lányt erőszakolhattak meg egy budapesti lakásban?

/ Fotó: Northfoto

/ Fotó: Northfoto

Egy svéd lányt erőszakolhatott meg egy ismeretlen férfi a fővárosban.

A Ripost információi szerint egy svéd lányt erőszakolhatott meg egy ismeretlen férfi Budapest VII. kerületében, egy Wesselényi utcai lakásban. A lap az ingatlan tulajdonosától megtudta, hogy a lány és két barátnője három napra vette ki az első emeleti lakást. A fiatalok szórakozni jöttek a fővárosba, ám egy bulizós estének szörnyű vége lett.

„Hajnalban értesítettek a lányok, hogy nagy baj van, azonnal idejöttem. Elmesélték, hogy este egy közeli szórakozóhelyen voltak, ahol ittak. Egyikük elfáradt, visszament a lakásba, két barátnője viszont még ott maradt” – mesélte a tulaj, majd hozzátette: szerinte a férfi követhette a lányt, mivel tudta, melyik lakásba kell bemásznia.

A lány a hazaérése után kinyitotta az ablakot, majd lefeküdt aludni, ám nem sokkal később felriadt.

Arra riadt fel, hogy zajt hall, s ekkor látta, hogy az ággyal szemben lévő ablakon mászik befelé egy férfi. A lány állítja: a számára ismeretlen férfi szexre kényszerítette, majd arrafelé távozott, ahol bejött. Ezután a nő rögtön hívta a rendőrséget

– mesélte a férfi.

A rendőrségi eljárás miatt lekésték hazafelé induló repülőgépüket, illetve a fiatal lányt kórházba is szállították, hogy megvizsgálják.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/sved-lanyt-eroszakolhattak-meg-egy-vii-keruleti-lakasban/jelrjec

Blikk

A Petrényi Család Honlapja