Nőket támadott meg egy férfi Budapesten – videó

Egy budapesti férfi három nőre támadt rá. Lökdösődött velük és próbálta őket megfogdosni, de amint ellenálltak vagy sikítani kezdtek elmenekült.

A férfi június 10-én, a hajnali órákban az újpesti Óceánárok utcában odalépett egy hazafelé sétáló nőhöz, akivel dulakodni kezdett, majd amikor a nő sikítani kezdett elmenekült.

Egy hónappal később, július 13-án, szintén hajnalban a XV. kerületi Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél hátulról támadott meg egy nőt. Erőszakoskodott vele, de amikor a nő ellenállt akkor a férfi elmenekült.

Október 26-án, 4 óra körül a 914-es éjszakai buszon utazott, leszállt a végállomásnál ahol követni kezdett egy nőt. Egy Megyeri úti lépcsőházban fogdosni és simogatni kezdte. A nő sikítozni kezdett és meg is ütötte a támadót, aki erre ismét elszaladt.

A rendőrség november 4-én elfogta a 30 éves férfit az újpesti lakásában. Szeméremsértés, garázdaság és szexuális erőszak kísérlete miatt hallgatták ki, majd javasolták a letartóztatását.Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20191106-egy-ferfi-tobb-nore-is-ratamadt-budapesten.html

Origo