Megható üzenetet küldött kislánya a forgalomirányítónak, akire baseballütővel támadt egy kamionos Szikszón

A kamionos baseballütővel támadt a forgalomirányítóra / Illusztráció: Shutterstock

A kamionos baseballütővel támadt a forgalomirányítóra / Illusztráció: Shutterstock

Összetűzésbe keveredett még október elején forgalomirányítás közben, a szikszói mérnökség munkatársa egy kamion sofőrjével, aki baseball ütővel támadt rá.

A kamiont vezető férfi baseballütővel kezdte ütni a forgalomirányítót, mivel ő egy szabálytalan előzés miatt szerette volna megállítani. Az esetről a Magyar Közút is beszámolt az Instagram-oldalán. Az általuk közzétett bejegyzés szerint a kamionos a tilos jelzés ellenére is előzésbe kezdett, ekkor lépett a forgalomirányítás munkatársa a kamion elé, hogy megakadályozza a manővert - írja a HVG.

A kamionos ezen felháborodva kezdte el az ablakon kinyúlva a műanyag baseballütővel bántalmazni a jelzőőrt, akinek kollégája sietett a segítségére. A kamionos ekkor a társa segítségére siető férfit gépjárművével majdnem fellökte.

A közút elmondta, a munkatársaknak nem esett bántódásuk, de az esetből rendőrségi ügy kerekedett.

A sértett brigádvezetőnek kislánya küldött az eset másnapján megható és elgondolkodtató üzenetet, amiben azt írja : „Kedves Apa! Vigyázz magadra, legyen szép napod!”

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/meghato-uzenettel-bucsu-kislanya-forgalomiranyito-baseball-uto-tamadas-kamionos/bnkts94

Blikk

A Petrényi Család Honlapja