Volt minden ennél a 32 éves miskolci férfinél: kábítószer, lőszer, drogok – Letartóztatásáról a TEK is készített egy felvételt

A rendőrség kábítószert, potencianövelőket, és éles lőszert is talált a férfinál / Fotó: police.hu

A rendőrség kábítószert, potencianövelőket, és éles lőszert is talált a férfinál / Fotó: police.hu

Kábítószert, éles lőszert és hamisított potencianövelőt találtak a nyomozók egy 32 éves miskolci férfinál, társánál pedig lőszereket. A bíróság elrendelte mindkét gyanúsított letartóztatását – közölte a rendőrség pénteken honlapján.

November 8-án Kazincbarcikán fogott el egy 32 éves helyi lakost a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda miskolci részlege. A férfi, a nyomozókhoz eljutott információk alapján, kábítószerrel kereskedett.

Letartóztatásáról a rendőrség és a Terror Elhárítási Központ is készített felvételt:

V. László lakásán 10 gramm amfetamint, több mint 500 adag potencianövelőt, teljesítményfokozó szereket, valamint 168 éleslőszert találtak a nyomozók.

A nyomozás során sikerült megállapítani a hatóságoknak azt is , hogy a férfi kitől vásárolta a lőszert, az ezzel gyanúsított 34 éves L. Sándor miskolci lakost pedig emiatt november 11-én, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el. Nála további lőszereket találtak a rendőrök.

A miskolci nyomozók a férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A bíróság elrendelte mindkét gyanúsított letartóztatását.

A helyszínen készült fotókat itt láthatja:


Nagy mennyiségű potencianővelő a férfi lakásán / Fotó: police.hu
 

A készítmények mellett kábítószert és lőszert is találtak az ingatlanban / Fotó: police.hu
 

Rendőrök kutatják át a gyanúsított táskáját / Fotó: police.hu
 

A helyszínen 168 darab éles lőszert találtak / Fotó: police.hu

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/kabitoszer-loszer-drogok-a-letartoztatasrol-a-tek-is-keszitett-egy-felvetelt-32-eves/plb60hb

Blikk

A Petrényi Család Honlapja