Szatír zaklat tiniket a HÉV-en – egyikük apja elkeseredetten kért segítséget

Nemi szervét mutogatta egy férfi a 14 éves lányoknak. Az utasok közül senki sem avatkozott közbe, pedig többen is ültek a szerelvényen.

14 éves lányokat zaklatott a HÉV-en egy 20-25 év körüli férfi Kerepes és Gödöllő között. Először csak messziről figyelte a három lányt, aztán melléjük ült, később pedig mutogatni kezdte magát, egyiküknek a térdét is megfogta – számolt be a Tények. Az utasok közül senki nem segített a gyerekeken.

A molesztált lányok nagyon kiborultak, órákon át sírtak, egyikük apja őrjöngve üzent közösségi oldalán a szatírnak: „Üzenem neked te perverz, hogy megfoglak. Nagyon nagy problémák lesznek, meglátod! Költözz el Gödöllőről, mert úgyis megtalállak!”

Mindhárom tinilányt nagyon megviselték a történtek, iskolapszichológus fog nekik segíteni feldolgozni a traumát. A család feljelentést tett a Gödöllői Rendőrkapitányságon. A rendőrök nyomozást rendeltek el az ügyben, megnézik a térfigyelő kamerák felvételeit is. 

Kiemelt kép: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba Forrás: https://nlc.hu/ezvan/20191117/szatir-hev-zaklatas-tinik/

nlcafe.hu

A Petrényi Család Honlapja