Élettársát és annak testvérét is meggyilkolta egy kenézlői férfi

Egy férfi összeveszett az élettársával és annak nővérével a kenézlői otthonukban. Ezek után egy karóval halálra verte a két nőt.

A férfi és a két nő együtt éltek, amikor tavaly februárban összevesztek egymással a férfi féltékenysége miatt, majd verekedni kezdtek. A férfi megfogott egy majdnem egy méter hosszú karót, és azzal többször fejbe vágta az élettársát és a nővérét is. A két nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghaltak.

December 3-án a Miskolci Törvényszék különögy kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a férfit, valamint 10 évre eltiltotta a közügyektől. Legkorábban 35 év letöltése után szabadulhat.

A törvényszék enyhítő körülményként értékelte, hogy részben beismerte tettét. Súlyosító körülmény volt, hogy a férfi büntetett előéletű, és épp egy ellene folyamatban lévő büntetőeljárás alatt gyilkolt.

Az ítélet nem jogerős, a férfi és az ügyvédje fellebbezett. Az ügy a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik – írja közleményében a Miskolci Törvényszék.Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20191204-egy-kenezloi-ferfi-egy-fakaroval-halalra-verte-az-elettarsat-es-annak-noveret-is.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja