Élőben közvetítette, hogy felrobbantja a házát

Egy hajdúnánási férfi összeveszett a feleségével, majd a közösségi oldalán élőben közvetítette, ahogy kinyitja a gázcsapot, hogy felrobbantsa a házát.

A férfi és a felesége a kiskorú gyerekükkel együtt élnek egy családi házban Hajdúnánáson. Szeptember 1-jén összevesztek egymással, majd a férfi inni kezdett. Délután 5 órára nagyon berúgott és egyedül maradt a házban. A konyhába ment, ahol kinyitotta a gázcsapot, így a gáz folyamatosan ömlött be. Ezek után a csapot többször kinyitotta és elzárta. Az egészet közvetítette a közösségi oldalán, és azt mondta, hogy fel fogja robbantani a házat. 

A videót többen is látták, ők szóltak a férfi rokonainak, akik értesítették a hatóságokat. A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, elzárták az udvaron lévő gázvezetéket, és bementek a lakásba. Addigra férfi elzárta a gázcsapot, és elkezdte kiszellőztetni a házat. 

Az ügyészség közveszéllyel fenyegetés miatt emelt vádat a férfi ellen, a vádiratban azt javasolták, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20191204-egy-hajdunanasi-ferfi-a-kozossegi-oldalan-kozvetitette-hogy-felrobbantja-a-hazat.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja