Novemberi horoszkóp: Nagy szerencsét ígér a Jupiter, a nagy szerencse bolygója

A Jupiter, a nagy szerencse bolygója állatövi jegyet vált, és uralmi helyzetbe kerülve folytatja útját a Nyilasban. Valójában hazatér, ezért valamennyi csillagjegy élvezheti most áldásos hatását az élet különböző területein. Milyen szerencsét ígér számodra a Jupiter? A novemberi horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Kos (március 21. – április 19.)

Kos jegyűként összességében jól érezheted magad a bőrödben ebben a hónapban. Több dolog alakulhat a kedved szerint, amely miatt feldobottságot érezhetsz. A házasságokba, régi együttélésekben újra egymásra találhattok. A környezetedben most több lehet az irigy és kétszínű személy, ezért nagyon fontos, hogy most senkit ne avass a titkaidba, a bizalmadba.

Bika (április 20. – május 20.)

Bika jegyűként mindig is híres voltál a türelmedről, a nyugalmadról, amelyet most egyik pillanatról a másikra havi horoszkóp bika csillagjegyelveszíthetsz. Különösen, ha munkáról, kollégákról van szó, akik között akadnak olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Ha beteg személy van a közvetlen környezetedben, akkor most sokat tehetsz, hogy az állapota javuljon. Utazás most igazán jól sikerülhet.

Ikrek (május 21. – június 20.)

havi horoszkóp bika csillagjegyIkrek jegyűként még az is megeshet, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. De az is lehet, egyik pillanatról a másikra olyan felismerésre teszel szert, amely miatt másként láthatod az életed, a jövődet. Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ebben a hónapban: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. A régi párkapcsolatokban vitás helyzet alakulhat ki.
november havi horoszkóp

Szerencsés időszakot ígér a Nyilasba lépő Jupiter (Thinkstockphotos)

Rák (június 21. – július 22.)

havi horoszkóp rák csillagjegyRák jegyűként kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Illetve azokkal a rokonokkal vagy nagyon közeli ismerősökkel, akikkel nem jöttél ki, most eláshatjátok a csatabárdot. A szerelmi kapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, rajtad múlik, a próbát kiállja, vagy sem a kapcsolatod. A munkahelyeden kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amelyeket azonban nagyon jól tudsz kezelni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

havi horoszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként a munkában, a megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyekre talán nem számítottál. Az is megeshet, amibe eddig sok energiát tettél, azt el kell engedned, és emiatt feszültebbé válhatsz. Lázas vagy gyulladásos megbetegedés kialakulására van nagyobb lehetőség most, ezért vigyázz magadra. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila novemberben a szíved közepébe fúródhat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

havi horoszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként még az is lehet, olyan változásra van kilátás, amelyre eddig nem gondoltál. Előfordulhat, hogy a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned, amely most csöppet sem esik nehezedre. A házasságokban, régi viszonyokban a társad feszültté válhat.

 Forrás: https://www.nlcafe.hu/horoszkop/20181101/november-havi-horoszkop-jupiter-nagy-szerencse-bolygoja/

nlcafe.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn