?>

6 expressz adventi koszorú, amit könnyen elkészíthetsz

Ma már gyújtani kell az első gyertyát, ezért ha még nem szerezted be a koszorút, dobd össze magadnak. Nyugi nem csak könnyű, de meseszép is lesz a végeredmény.

Ha már egyébként is karácsonyi hangulatban vagy hetek óta, miért is ne fokozhatnád az ünnepi érzést? Készíts otthon saját adventi koszorút és 4 teljes hétig gyönyörködj benne, hogy milyen szépséget alkottál. Elhoztuk neked a leggyorsabb és legtündöklőbb inspirációkat a DIY percek előtt.

Számsor

Ehhez a mutatós verzióhoz csak 4 szál gyertyára, faszámokra és ragasztópisztolyra lesz szükséged. Annyi csupán a dolgod, hogy a fadarabokra ragasztasz egy-egy gyertyát és már kész is vagy! Néhány fenyőággal vagy terméssel turbózhatod tovább.

Tornasor

Vegyél elő 4 egyforma hosszú fehér gyertyát és tedd őket egy tálcára. Mindegyik derekára köss egy édes piros masnit és dobd fel a tálcát fenyőágakkal. Ha van kedved, meg is számozhatod a gyertyákat.

Diótörő

Ha nincs kéznél fenyőág, dióval is helyettesítheted, viszont ilyenkor figyelj rá, hogy a gyertyáid kicsit tömzsibbek legyenek. Így sokkal jobban fog érvényesülni a diós ötlet.

Minden napra 1

Ha már régóta nem tudsz mit kezdeni a sok kicsi gyertyáddal, akkor itt az ideje, hogy értelmet adj nekik. Vegyél elő egy gyertyatartót és mindig az aktuális napit gyújtsd meg. Így sokkal gyorsabban telik majd az idő karácsonyig.

Konyhatrükk

Azzal is trükközhetsz, hogy mibe teszed bele a gyertyáidat. Egy tortaforma vagy egy lábas is megteszi, csak tömd meg alaposan zölddel, hogy stabil alapot készíts. Bármilyen terméssel vagy szalaggal dekorálhatod, amit otthon találsz.

Vízivilág

Gyerekkorod óta csak porosodik a régi halacskáid akváriuma? Tömd meg zuzmóval és fenyővel az egészet, a négy sarkához pedig rögzítsd a tetején a gyertyákat ragasztópisztoly segítségével. Még a kis hableány is megirigyelné tőled ezt az ötletet.


Forrás: https://cosmopolitan.hu/te_te_te/2018/12/02/6-expressz-adventi-koszoru-amit-konnyen-elkeszithetsz/

Cosmopolitan

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn