?>

Külföldi csapatok szállják meg a magyar autópályákat hétvégén

 
 

Nem elég, hogy a török elnök látogatása miatt közlekedési korlátozásokra kell számítani a fővárosban, Szerbia felé külföldi katasztrófavédelmi csapatok haladnak majd át az országon a hétvégén, emiatt több autópálya és autóút forgalma is lelassulhat; a rendőrség fokozott óvatosságot kér a közlekedőktől.

 

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján megjelent közleményben azt írta: Szerbiában a NATO katasztrófavédelmi gyakorlatán 35 ország képviselteti magát, a külföldi csapatok zárt konvojban, rendőri felvezetéssel haladnak át Magyarország területén.     

A csapatok szombat délelőtt a Záhony - M3-as autópálya - Budapest szakaszon, délután és este az M1-es és az M0-s, valamint az M5-ös autópálya vonalán haladnak Röszke irányába. Vasárnap délelőtt az M2-esen és az M0-son, délután és este az M15-ös autóúton és az M1-es sztrádán, valamint az M5-ös autópályán közlekednek, szintén Röszke felé.

A rendőrség azt kéri, hogy az erre haladók fokozott figyelemmel közlekedjenek.Forrás: https://alfahir.hu/2018/10/06/kozlekedes_autopalyak

Alfahír

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn